torsdag 18. november 2010

Snøfriskfylt kyllingbryst med pastinakkpuré og salat

Dette trenger du til 1 person:
- 1 kyllingfilet
- 2 ss snøfrisk naturell
- salt og pepper

- 1 blad isbergsalat
- litt purreløk
- litt paprika
- 2 ts mais

- pastinakkpuré



Slik gjør du:
Varm ovnen til 250 grader. Skjær vekk ulumskheter fra kyllingfileten og snitt den opp på langs. Ikke skjær helt over, den skal henge sammen på den ene langsiden. Fyll innsiden med snøfrisk, kvern litt pepper over og lukk igjen. Krydre med salt og pepper på begge sider. Legg fileten på rist med en langpanne under til å ta imot det som renner ned under stekingen. Sett risten midt i ovnen ca. 10 minutter, snu kyllingfileten og skru ned til 200 grader. Stek kyllingfileten i 10 minutter til. 20 minutter til sammen der altså;) Lag pastinakkpuré, gjerne etter denne oppskrften, når det er ca. 10-15 minutter igjen. Riv opp isbergsalat, skjær paprika i terninger, purreløk i små biter og ha det på tallerkenen med litt mais på toppen. Legg en klatt pastinakkpuré og kyllingfileten på tallerkenen og middagen er servert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)