lørdag 27. november 2010

Svinefilet i sursøt saus med grønnsaker

Dette trenger du til 1 porsjon:
- 100 g svinefilet
- 1 ss olje
- 1/3 paprika
- 1 liten rødløk
- 5 cm purreløk
- 1 liten gulrot
- ca. 2 dl sweet chili saus
- pepper

- 2 dl vann
- 1 dl ris
- litt salt


Slik gjør du:
Skrell gulroten og skjær den i 3 deler som du skjærer i tynne skiver på langs. Skrell rødløken og del den i litt store biter. Skyll purren godt og del den i to på langs og to på tvers. Skjær paprikaen i store terninger. Strimle svinefileten. Kok ris etter anvisning på pakken. Ha litt olje i en kjele og varm opp til høy temperatur. Ha i grønnsakene og fres dem et par minutter. Ha på sweet chili saus og la det surre mens du bruner kjøttet raskt på høy varme. Ha det over i sausen og smak til med salt og pepper. Rør rundt i ca. 1 minutt og server med risen til.Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)