mandag 6. desember 2010

Ovnstekte grønnsaker

Av og til der det deilig å bare slenge middagen i ovnen og la den lage seg selv. Disse grønnsakene hadde jeg til ovnsstekt laksefilet med bernaisesaus fra knorr. (Saus er ikke min sterkeste side, så da tyr jeg til halvfabrikata) Her er oppskriften på grønnsakene iallefall!

Til 1 person trenger du:
- 2 poteter
- 2 gulrøtter
- litt brokkoli (fersk eller frossen)
- noen sukkererter
- ca. 5 cm purreløk
- litt olje
- salt og pepper

Slik gjør du:
Skrell poteter og gulrøtter og skjær dem i staver. Ha det i en ildfast form sammen med brokkoli i små buketter, sukkererter og grovhakket purreløk. Ringle over litt olje og krydre med salt og pepper. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 25-30 minutter til gulrøttene og potetene er møre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg så glad =)